Våra pass | The #1 in Free Movement Sports | Freemovr
Slide background

FITNESSPASS

I år lanserar vi pass på Freemovr. Vi har tagit fram moderna styrke-, konditions- och fitnesspass där du framförallt jobbar med din egen kroppsvikt som motstånd. Vi har konditionsträning på studsmattorna, vi har OCR-inspirerade pass i vår Parkourpark och mycket mer. Vi tror att du som är van att gå på traditionella gym kommer att uppskatta vår träningsform och våra pass. Observera att alla anläggningar  inte erbjuder alla pass. Se schema för respektive anläggning.

Jump Intense

30 min

Högintensivt kondition- och styrkepass på trampolin som passar alla, oavsett förkunskaper. Tänk blandning mellan spinning och tabata, på en trampolin.

Inga förkunskaper behövs.

Gymnastic Strength

60 min

Ett styrkepass som fokuserar på stabilitet och kroppskontroll. Förbättra styrkan och explosiviteten inom gymnastiken på ett effektivt och spännande sätt.

Inga förkunskaper behövs.

Flex & Mobility

60 min

Ett pass för att öka rörligheten och bli mjuk och smidig. En kombination av rörelseträning, stretch och foamrolling som hjälper till att släppa på spänningar och bättra på smidigheten.

Inga förkunskaper behövs.

BarFit

60 min

Ett grundläggande styrkepass, för dig som gillar att träna med din egen kroppsvikt som redskap. Du lär dig grunderna inom Calisthenics och bygger upp styrkan inför Street Workout som är nästa nivå.

Inga förkunskaper behövs.

Street Workout

60 min

Ett mer avancerad och krävande kroppträningspass, inom Calisthenics. Skapa olika serier i barsen, med tricks, styrka och gymnastiska inslag.

Förkunskaper behövs.

Air Control

60 min

Ett pass för dig som vill utveckla din kroppskontroll samt att få mer kontroll på trampolinen. Förbättra och lär dig volter och rotationer.

Inga förkunskaper behövs.

Modern Ninja

60 min

Ett pass där fokus ligger på träning inför olika typer av hinderbanor och OCR. Styrka, smidighet och kondition sätts på prov i ett högintensivt träningspass.

Inga förkunskaper behövs.

Parkour Fit

60 min

Ett pass där stryka, kondition och rörlighet förenas i en mångsidig träning. Det är inspirerad med övningar och utmaningar tagna från parkour.

Inga förkunskaper behövs.

Primal Movr

60 min

Styrka och rörlighetsträning baserat på kroppens grundläggande rörelsemönster. Övningar inspirerade av naturliga rörelser från förr. Fokuserar på att öka din smidighet och styrka.

Inga förkunskaper behövs.

Fighting Fit

60 min

Kampsportsinspirerad kondition och styrketräning. Hela kroppen sätts på prov, blanda sparkar och skuggboxning med styrka och flås.

Inga förkunskaper behövs.