Övriga tjänster | Freemovr
Slide background

ÖVRIGA TJÄNSTER

Upptäck vårt utbud

Freemovr är den ultimata platsen att ta sitt företag på en kick off eller en rolig dag, att ha svensexa eller möhippa på. Vi erbjuder även möjligheter för skolor att besöka oss. Har ni en idrottsförening utan träningsanläggning eller vill lägga en del av er träning hos oss går det också utmärkt.

Företag

Det är viktigt att medarbetare rör på sig fysiskt för sitt välmående och för att kunna prestera på arbetsplatsen. Freemovr är ett företag med fokus på rörelseglädje i nya former och pionjärer inom Free Movement Sports.

Vi erbjuder företag nya vägar till välmående och hälsa för sina anställda och tror att rolig träning är det absolut bästa. Våra sporter uppmuntrar till gemensam träning som bidrar till att stärka banden mellan medarbetarna. Inom Free Movement Sport får du testa dina gränser, utmanan dina invanda träningsbeteenden och släppa loss din kreativitet.

Free Movement Sports är inte bara fysisk utan lika mycket mental träning. Du arbetar med att ständigt utmana dig själv om det än må vara att göra en volt på studsmattorna, hoppa från ett räcke eller att göra en muscle up!

Vi erbjuder en mängd olika typer av företagsaktiviteter.

 • Företagsabonnemang
  Ni betalar en fast avgift varje månad och era anställda kan träna så mycket de vill, när som helst.
 • Teambuilding & företagsevent
  Vi erbjuder roliga och spännande upplevelsebaserade kurser där du och dina medarbetare får möta olika utmaningar, frigöra kreativitet och tänka i nya banor – det perfekta sättet att svetsa samman och utveckla ett team. Vi har även unika fitnesspass för alla nivåer eller varför inte testa vår femkamp? Ett kul sätt att bygga ditt team!

Kontakta oss idag så hjälper vi dig och ditt företag att må ännu bättre.

 


VÄLJ TRÄNINGSCENTER & BOKA IDAG:

SKOLKLASSER

Fler och fler barn lider av att vara allt för stillasittande och skolor idag erbjuder inte alltid den mängden fysisk aktivitet som faktiskt är bra för barnen. Kanske är det också så att många av barnen inte tycker att skolidrott är speciellt roligt då de känner att de inte passar in. Vi på Freemovr erbjuder skräddarsydda lösningar och koncept för er klass eller skola, där icketraditionell träning står i centrum. Fri rörelseglädje är något som alla ska få uppleva, tycker vi.

Under leding av våra utbildade coacher får ni chansen att under säkra och ordnade former prova på många av de idrotter vi kan erbjuda samtidigt som ni har väldigt roligt. Försök själv att hoppa på en trampolin utan att le så får du se.

 • Freemovement Sport på schemat
  Schemalägg en del av undervisningen hos oss så får ni glada och friska barn fulla med energi och endorfiner.
 • Free Movement Sport som dagsaktivitet
  Freemovr är en utmärkt plats att lägga er nästa friluftsdag på.
 • Free Movement Sport för en klass
  Besök oss enskilda gånger, upplev glädjen i barnens ögon när de provar på någon av våra aktiviteter och sporter

Hör av dig till oss idag så guidar vi dig vidare.


VÄLJ TRÄNINGSCENTER & BOKA IDAG:

Föreningar

Många föreningar kämpar sig igenom långa och ofta tråkiga försäsongsträningar med fysinslag. Ingen tycker att det är speciellt roligt. Inte förrän ni har provat att vara på Freemovr i alla fall. Vi skräddarsyr en program för er med fokus på exempelvis styrka och kondition. Ofta delar vi in laget i grupper så får ni köra träning på olika stationer innan ni byter. Aldrig förr har en försäsongsträning varit lika rolig.

Vi erbjuder också plats, i den mån vi kan, åt andra föreningar att bedriva sin träning hos oss. Har ni exempelvis en OCR-förening som behöver någonstans att vara? Freemovr är perfekt.

Hör av er så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig och ditt lag med.


VÄLJ TRÄNINGSCENTER & BOKA IDAG:

GRUPPER & PT

Ni är välkomna att samla ihop en grupp med vänner, kollegor eller laget och boka enskilda träningstillfällen med våra tränare. Föredrar du en personlig tränare så är det också möjligt. Vänligen kontakta oss för förfrågan och bokning.

1,595:- Gruppträning i 1 timme för 1-10 personer

1,995:- Gruppträning i 2 timmar för 1-10 personer

1,995:- Gruppträning i 1 timme för 11-20 personer

2,395:- Gruppträning i 2 timmar för 11-20 personer

549:- Personlig tränare i 1 timme för 1 person

799:- Personlig tränare i 1 timme för 2 personer


VÄLJ TRÄNINGSCENTER & BOKA IDAG: