Slide background

KURSER

Att gå en kurs på Freemovr är utmanande, roligt och väldigt bra träning. Kurser ledda av våra fantastiska coacher gör dig till en mästare inom parkour, på trampolinerna, som cheerleader eller vilken av våra sporter som helst – vi har allt i från nybörjarkurser till avancerade för gammal som ung. Vi har kurser i Parkour/FreerunningFreejumpingAcrogymnasticsCheerleading, Tricking och Free Movement Sport. Vi har terminskurser med start i januari och augusti/september samt sommarkurser.

Välkommen till Freemovr #bethemovement.
Observera att kursutbudet kan variera från anläggning till anläggning.


VISA KURSSCHEMA & BOKA

Parkour/freerunning

Nya vägar till dina mål, rör dig obehindrat genom din omgivning, se världen med nya ögon. Med omvärlden som lekplats, hitta dina gränser och klättra över dem!

Freejumping

Frihet genom rörelse, alla riktningar är möjliga och nu med extra studs. Ett Freemovr original som ger dig moves som skulle göra actionhjältar gröna av avund. En spännande kombination av freerunningens kreativa rörelser och trampolinens trotsande av tyngdlagen.

Gymnastics

En salig blandning av akrobatik och gymnastik med inslag av tricks, hopp, volter och styrka. Kursen kommer att utveckla och träna de grundläggande färdigheterna och koordinationen för gymnastiska övningar.

Free Movement Sport

Frihet, rörelseglädje och adrenalin. En mix av alla våra sporter där du får prova på allt vi erbjuder. Lär dig grunderna på våra trampoliner, introduceras till Parkourens underbara värld, få grundläggande skills i Tricking, Tumbling, Street Workout och Cheerleading.

Cheerleading

Den fartfyllda sporten består av Stunts, Jumps, Dans, Tumbling, Pyramids och mycket mer. Våra coacher hjälper dig att utmana dina gränser i en spektakulär träningsmiljö full av sportsmannaanda, intensiv träning, glädje, precision, laganda och samarbete.

Tricking 

En fartfylld kombination av akrobatiska rörelser med inspiration från gymnastik, dans och kampsport. Här kombineras sparkar och former från många olika kampsporter med häftiga akrobatiska rörelser för att skapa en unik och visuellt fängslande träningsform.