FREEMOVR HALMSTAD

FREEMOVR Halmstad är din nya träningsanläggning om du gillar total rörelseglädje, en liten portion adrenalin och stora utmaningar. FREEMOVR är världens första träningsanläggning för Free Movement Sports. På nästan 2,000 kvm öppen yta kan du träna Freerunning, Parkour, Tricking, Freejumping, Cheerleading, Acrogymnastics, Street Workout och mycket mer.

Vi erbjuder träning på egen hand, träning med ledare i grupp eller ensam träning med instruktör, allt för att ska få möjlighet att känna dig bekväm med att prova våra sporter. Du kan läsa mer om våra sporter och träningsmöjligheter här.

Vi ser fram emot ditt besök, men innan dess är det bra om du läser igenom den här informationen eller tar en titt på Frågor & Svar.

För att träna på FREMOVR behöver du vara 8 år (fyllda) och då i sällskap med vuxen. Har du däremot fyllt 11 år kan du komma på egen hand. Om du är under 8 år ber vi dig ta en titt på våra lärarledda kurser där vi mer än gärna välkomnar alla träningssugna barn från 6 år.

Vänligen notera att alla som tränar på FREEMOVR måste registrera sig i vår kunddatabas och acceptera villkoren för träning. Villkoren kan ni läsa mer om när ni registrerar er.

Som minderårig (under 18 år) innebär det att du måste ha ett vuxet sällskap med dig första gången du besöker oss som godkänner villkoren och registrerar dig.